Binnenkort beschikbaar

Binnenkort beschikbaar

Deze provincie is binnenkort beschikbaar bij justlocal.nl. Wil je jouw bedrijf alvast aanmelden? Stuur ons jouw gegevens toe door het formulier te gebruiken en we voegen je z.s.m. toe aan onze website.


  • Lokale consumenten investeren in jou webshop en of bedrijf
  • Een uniek platform die jouw lokale klant optimaal bediend, het merk versterkt en je bedrijf online succesvol maakt. Bij justLocal richten wij ons op een platform voor de consument en ondernemer volledig op maat.
  • Als consumenten bij jou webshop kopen, grote kans dat ze hierna ook bij jou winkel/bedrijf terecht komen en succesvoller wordt.
  • Naast dat de locals meer jou product zullen kopen, heeft het geen invloed op jou landelijke verkoop.
  • Investeren in jouw gemeente/regio
  • Reclame op justLocal.nl en social media kanalen mogelijk

    AgrosectorAmusement en mediaBaby en kindBescherming en beveiligingBouwnijverheidCadeau artikelenCoachingDetailhandel en ambachtenDienstverleningElektronica en accessoiresEten en drinkenGezondheid en schoonheidGroothandelHoreca en cateringHuisdierenIndustrieKeuken en kokenKleding en stylingKunst en cultuurMarketing en communicatieMedische benodigdhedenMilieuvriendelijke productenOnderwijs en kinderopvangReclameReizenSieraden en modeSpeelgoed en hobby’sSport en bewegenTextielVervoerWonenZorgOverige
    Voeg een foto/logo toe van uw bedrijf (dit is verplicht). Het liefst ontvangen wij, indien mogelijk, een foto van een vooraanzicht van het bedrijfspand. *